Zamieszczone przez szkoda
[O1] Czy komputerem można sprawdzić czy świece do wymiany?
Zwiń
X
-
Aro33, mi po podłączeniu VCDS'a i zrobieniu AutoScana wyskoczył błąd świec i trzeba było wymienić świece. Wymieniłem oczywiście na komplet nowych
Całość z wymianą świec w O2 opisana jest tutaj:
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez Oktawiusz202Będzie pokazywał błąd"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuAro33, mi po podłączeniu VCDS'a i zrobieniu AutoScana wyskoczył błąd świec i trzeba było wymienić świece. Wymieniłem oczywiście na komplet nowych
Całość z wymianą świec w O2 opisana jest tutaj:
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez Oktawiusz202Będzie pokazywał błąd
Komentarz
-
-
ok dzięki czyli jak mi nie wyrzuci błędu to spokojnie mogę sobie hulać bez wymiany?
A tak a propos świec to słyszałem że jak się jeździ na gazie to inne trzeba założyć niż podaje producent. Znajomy mi to kiedyś mówił a że nie miałem wtedy jeszcze samochodu to tak mi to za bardzo nie utkwiło w pamięci o co mu chodziło. Coś z ET 6 na ET7 sorry jak coś przekręcam ale nie pamiętam.
Komentarz
-
-
Aro33, zmień kolegę tak jak zmienia się gazownika który to proponuje
świece tylko takie jak zaleca producent do samochodu.
świece do gazu to taki sam chwyt marketingowy jak oleje do samochodów zasilanych LPG.Foty ze Spotu http://forum.octaviaclub.pl/album_cat.php?cat_id=33
Komentarz
-
Komentarz